Combinatie van internet en persoonlijk advies

Verzekeren zoals u dat wilt

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiƫle zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

  1. Persoonlijk advies van een adviseur
  2. Telefonische helpdesk
  3. Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dichtbij bij u in de buurt. Heeft u een schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Neem dan telefonisch contact met ons op wij zijn u graag van dienst.

Persoonlijke aanpak

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiƫle zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak. Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.

Onze organisatie

Na jarenlang bij diverse banken als verzekeringsadviseur gewerkt te hebben is Gerben in 2008 voor zichzelf begonnen als freelance verzekeringsadviseur. Zijn wens is altijd geweest een verzekeringskantoor te starten en in 2009 is dit idee verder uitgewerkt om vervolgens in 2010 van start te gaan.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.